top of page

Молоді науковці

6 квітня у рамках 83-ї Міжнародної наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, викладачі кафедри біохімії та екологічного контролю, під керівництвом професора Анатолія Салюка, провели засідання секції на тему “Біохімія та екологія харчових виробництв”.

Всього на секцію було подано 26 тез доповідей молодих науковців та аспірантів НУХТ. Тематика тез доповідей була різноманітною, це і проблеми очищення стічних вод підприємств харчової промисловості; переробка відходів пивоварної галузі; екологічні проблеми, що виникають під час виробництва цукру; утилізація відходів молочного виробництва; проблеми деградації земель та ін.

Проблеми, що висвітлювались на конференції, не залишили байдужими як присутніх студентів, так і викладачів кафедри. Доповідачам задавали цікаві запитання по певній темі, а ті сміливо та яскраво давали відповіді. Молодь демонструвала високі знання та практичні навички в певних екологічних проблемах.

За результатами проведеної конференції були визначені переможці:

І місце – Володимир Тобілко (БТЕК 1-4, науковий керівник – викладач Андрій Котинський). Тема доповіді: “Спіруліна – джерело біологічно-активних речовин”;

ІІ місце – Аліна Семенюк (БТЕК 3-4, науковий керівник – викладач Людмила Береза-Кіндзерська). Тема доповіді: “Екологічні наслідки використання протиожеледних засобів на ґрунти”;

ІІІ місце – Аліна Ковтун (БТЕК 1-4, науковий керівник – викладач Анатолій Салюк) Тема доповіді: “Використання альтернативних видів палива для зміни бензину”.

Проведення щорічних конференцій сприяє підвищенню наукового потенціалу серед аспірантів та студентів Національного університету харчових технологій. Тож вітаємо наших переможців і бажаємо нових цікавих наукових досліджень та звершень!


Обрані публікації
Нещодавні публікації
Архів
Пошук по тегам
Тегов пока нет.
Соцмережі
  • Facebook Basic Square
bottom of page