top of page

В ГОСТЯХ У МАЙБУТНІХ АБІТУРІЄНТІВ

Кожна людина рано чи пізно стикається з питанням про вибір професії, це являється одним з найважливіших кроків в житті, адже займатися тим, що тебе цікавить і приносить радість – одна з важливих умов відчуття життєвої повноцінності.

Вибір навчального закладу, а згодом і професії, значною мірою впливає на все наступне життя молодої людини, тут не можна покладатися на випадковість.

Саме тому 4 грудня 2017 року студенти факультету БТЕК кафедри екології та збалансованого природокористування відвідали ліцей №227 імені М. М. Громова у м. Київ, де провели профорієнтаційну роботу з майбутніми вступниками.

Наші студенти розповіли про перспективи навчання на кафедрі екології та збалансованого природокористування. Поділилися власним досвідом навчання, розказали про значення професії еколога для майбутнього нашої країни. Розповіли старшокласникам не лише про теоретичну частину навчання на нашій кафедрі, а й про цікаві лабораторні роботи, які проводяться у спеціалізованих лабораторіях обладнаних для студентів – екологів. Про те, що необхідну інформацію для навчання студент може знайти у великій літературній базі бібліотеки НУХТ, що знаходиться на території нашого університету.

Повідомили про можливість проходження виробничої практики студентами - екологами в організаціях екологічного спрямування, на підприємствах харчової та переробної промисловості, а також підприємствах з очищення стічних вод та утилізації відходів.

Дружня атмосфера та розуміючий колектив на нашій кафедрі завжди підтримає, порадить і допоможе, це ще один привід для вступу в наш університет, адже тут можна отримати не лише знання, а й знайти справжніх друзів.

Окрім навчального процесу, кожен студент може проявити себе та свої таланти у мистецькій, науковій та спортивній діяльності. В університеті проводиться велика кількість тематичних вечорів, концертів, конкурсів, відкрито багато наукових гуртків та спортивних секцій, де студенти з задоволенням можуть проводити дозвілля і вільний час, спілкуватися між собою, допомагати один одному.

Після цікавої розповіді про наш факультет і кафедру студенти відповіли на всі поставленні питання від школярів щодо нашого університету. Тим, хто зацікавився навчання в НУХТ ми роздали рекламні брошури.

Студенти нашого факультету отримали величезне задоволення від того, що можемо поділитися власним досвідом та допомогти дітям вибрати майбутню професію.


Обрані публікації
Нещодавні публікації
Архів
Пошук по тегам
Тегов пока нет.
Соцмережі
  • Facebook Basic Square
bottom of page