top of page

ВИВЧАЄМО НОВІ ЕКОТЕХНОЛОГІЇ

Листопад місяць зазвичай насичений різноманітними екологічними заходами: виставками, конференціями, круглими столами. Так, магістри-екологи разом із доцентами кафедри екології та збалансованого природокористування Оксаною Салавор та Оксаною Ничик відвідали V спеціалізовану виставку-форум «Екологія підприємства», яка працювала у Міжнародному виставковому центрі за підтримки Міністерства екології та природних ресурсів України.

Основна мета форуму – впровадження новітніх науково-технічних природоохоронних досягнень на виробництві з метою забезпечення екологічної безпеки навколишнього природного середовища.

Магістри мали можливість ознайомитися із сучасними способами очищення промислових газопилових викидів; промислових і побутових стічних вод; перероблення та утилізації відходів полімерів і гумотехнічних виробів; технологіями звукоізоляції, боротьби з шумом і вібрацією; методами очищення та відновлення ґрунтів.

Зацікавила студентів тема поводження з твердими промисловими відходами, а саме рециклінг відходів виробництва, обладнання для збирання, транспортування та утилізації відходів, природоохоронні технології експлуатації та рекультивації полігонів, поводження з небезпечними відходами.

На виставці також широко представлені системи контролю промислових викидів; аналітичне, лабораторне та контрольно-вимірювальне обладнання; сучасні комп’ютерні технології для екологічного моніторингу та оцінювання забруднення навколишнього середовища.

Кожний із відвідувачів виставки «Екологія підприємства» отримав порцію нової актуальної інформації у сфері охорони довкілля


Обрані публікації
Нещодавні публікації
Архів
Пошук по тегам
Тегов пока нет.
Соцмережі
  • Facebook Basic Square
bottom of page