top of page

«Україна крізь віки»

Особливості навчального процесу в університеті роз’яснені, перші модульні контрольні роботи написані, і у студентів групи ЕК-1-4 з’явилась можливість для особистісного розвитку.

«Хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього», - говорить народна мудрість. І це дійсно так, бо як дерево тримається на землі своїм корінням, так людина тримається на землі своїм минулим. Людина, яка не знає минулого, - перекотиполе, куди вітер подме, туди воно і котиться. Саме тому ми мусимо знати свою історію, своє минуле.

Національний музей історії України, який розташований в історичному центрі Києва – на Старокиївській горі, місці, де було засноване одне з найкрасивіших і найдавніших міст Європи, де в стародавні часи існували «град Кия» та «град Володимира», пропонує низку екскурсій, завдяки яким можна ознайомитись з історію України від найдавніших часів до сьогодення

«Україна крізь віки» - тематика, яку обрали студенти-екологи, адже це, напевно самий суперечливий період історичного розвитку України. Це той час, який раніше в більшості випадків трактувався зовсім не на користь розвитку державності України. Історичні факти періоду часто замовчувались та перекручувались.

Під час екскурсії студенти ознайомились з історичними процесами, що відбувалися на території сучасної України протягом XIV – XIХ століть - починаючи від часів Литовського князівства і закінчуючи періодом становлення та розвитку промисловості та меценатства. Не залишились осторонь експозиції, присвячені козацтву, формуванню та військовій звитязі війська запорізького. Такі екскурсії дуже розширюють світогляд, вчать вмінню аналізувати та робити висновки.


Обрані публікації
Нещодавні публікації
Архів
Пошук по тегам
Тегов пока нет.
Соцмережі
  • Facebook Basic Square
bottom of page