top of page

Зустрічаємо майбутніх абітурієнтів

В останню суботу листопада Національний університет харчових технологій радо відкрив двері майбутнім абітурієнтам. Активну участь в представленні своїх спеціальностей взяли участь викладачі та студенти кафедри екології та збалансованого природокористування. За доброю традицією школярів та учнів коледжів радо зустрічав колектив кафедри на чолі з завідувачем Оленою Іванівною Семеновою.

Під час проведення заходу потенційні майбутні студенти-екологи ознайомилися з історією ВНЗ, усіма особливостями прийому на навчання у поточному році та перспективами подальшого працевлаштування після отримання якісної освіти у НУХТ. Окрім того, кожен зацікавлений абітурієнт мав чудову можливість відвідати екскурсію, яку проводили викладачі кафедри та студенти. Активно долучилися до підготовки та проведення заходу представники студентського активу, адже вони не лише зустрічали гостей університету відразу біля входу в університет на чолі з веселим Біозавриком (відкриємо таємницю-цього року вперше Біозаврик став екологом) та розповсюджували інформаційні буклети, але і активно запрошували до стенду факультету БТЕК, проводили на екскурсію кафедрою та ділилися своїми враженнями від навчання і відповідали на всі запитання майбутніх абітурієнтів та їх батьків.

Родзинкою цьогорічного заходу був цікавий майстер-клас. На ньому кожен бажаючий мав можливість долучитись до дослідження показників якості екологічної безпеки карамелі та молока. Всім відомо, що молочні продукти для багатьох є основою щоденного харчування і їх якість надзвичайно важлива для забезпечного належного рівня екологічної безпеки нашого життя.

За допомогою нескладних хімічних реакцій можна встановити ймовірність домішок гідрокарбонату натрію чи крохмалю. В карамелі легко встановити походження барвників-природні вони чи штучні, часто небезпечні.

Це був початок. Ми будемо розвиватись, організовувати нові цікаві майстер-класи.

Тож, якщо ви бажаєте поринути у цікавий світ екології, відчути себе експертом з екологічної безпеки, а потім і дійсно ним стати, отримавши ступінь бакалавра та магістра – ласкаво просимо на кафедру екології та збалансованого природокористування. Гостинно запрошуємо до нас на навчання!


Обрані публікації
Нещодавні публікації
Архів
Пошук по тегам
Тегов пока нет.
Соцмережі
  • Facebook Basic Square
bottom of page