top of page

Головне в нашому житті - це правильний вибір

На сьогодні вибір професії – це дійсно один з головних життєвих виборів, який здійснити слід максимально помірковано, адже від нього не рідко залежить увесь подальший життєвий шлях. Для того, щоб молоді люди могли здійснити вибір професії за покликом душі, їм необхідно розібратись у якомога більшій кількості професійних напрямів, за якими можна здобути фах після отримання середньої освіти.

Тож черговий «Ярмарок професій» було організовано для учнів 9-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів в місті Васильків. Представником факультету була доцент Тогачинська Ольга Василівна. Вона ознайомила учнів з перевагами навчання за спеціальностями, за якими проводять фахову підготовку у нашому університеті. Крім того, учням розповіли про перспективи навчання, про можливості наукової діяльності та професійне спрямування кафедри екології та збалансованого природокористування, про цікаве позауніверситетське дозвілля.

Після виступу та відповідей на запитання всім слухачам було вручено буклети профорієнтаційного змісту з детальною інформацією про спеціальності, за якими готують студентів фахівці кафедр університету.


Обрані публікації
Нещодавні публікації
Архів
Пошук по тегам
Тегов пока нет.
Соцмережі
  • Facebook Basic Square
bottom of page