top of page

ОБГОВОРЮЄМО АКТУАЛЬНІ ЕКОЛОГІЧНІ ПИТАННЯ

22 листопада в Міжнародному виставковому центрі в рамках ІІ Міжнародного форуму INNOVATION MARKET відбувся Круглий стіл «Екологічний аудит та екологічний менеджмент – тягар чи основа інноваційної діяльності підприємств в світі євроінтеграційних процесів», у роботі якого брали участь і доценти кафедри екології та збалансованого природокористування НУХТ Оксана Ничик, Ольга Тогачинська та Оксана Салавор.

На круглому столі розглядалися питання екологічного аудиту, в тому числі, спеціальні аудити, як аудити відповідності вимогам ЄБРР та аудити відповідності законодавству ЄС, включаючи відповідності кращим міжнародним практикам екологічного менеджменту; питання участі аудиторів в підготовці для підприємств та організацій обґрунтовуючих матеріалів згідно Закону України «Про оцінку впливу на довкілля».

Також на цьому заході активно обговорювалася тема енергетичної ефективності та енергозбереженням. Дуже часто ми поділяємо ці види діяльності - екологію та енергозбереження. Чи правильно це? Як об'єднати зусилля фахівців підприємства для досягнення загальних цілей та сталого розвитку? Чи являються екологічний аудит та екологічний менеджмент основою інноваційної діяльності підприємств в світлі євроінтеграційних процесів? Учасники Круглого столу отримали відповіді на ці питання та ще багато інших актуальних для екологів питань.

Окрему увагу хочеться приділити експозиції ІІ Міжнародного форуму INNOVATION MARKET. Тут було представлено багато цікавого і для науковців, і для пересічних громадян, і навіть для дітей.


Обрані публікації
Нещодавні публікації
Архів
Пошук по тегам
Тегов пока нет.
Соцмережі
  • Facebook Basic Square
bottom of page