top of page

Змінюватись, щоб жити

Змінюватись, щоб жити – гасло серії еко-конференцій «ЕКОtransformation» - новий формат взаємодії у сфері промислової екології», які зараз проходять в рамках виставки AgroComplex 2017. Студенти-екологи університету мали змогу прослухати доповіді фахівців-практиків в природоохоронній та агропромисловій галузях про головні зміни екологічного законодавства в сфері агропромислового комплексу, дізнатись, яким чином здійснюється державне регулювання органічного агробізнесу в умовах Євроінтеграції, адже екологічне - це в першу чергу органічне.

У рамках конференції також розглядались питання оподаткування, інноваційних рішень, енергоефективних технологій, утилізації відходів та інше. Надзвичайно цікавим був виступ керівника відділу органічного виробництва відомого агрохолдингу, яка представила тезу про екологічну філософію аграрного бізнесу.

Життєві реалії майже щодня вносять свої корективи, змінюємось ми, змінюється громадськість, відбувається інтенсивна адаптація державних інституцій до вимог Європейського союзу, тому сучасний еколог повинен швидко реагувати на будь-які екологічні інновації та усвідомлювати важливість змін, які мінімізують вплив антропогенної діяльності на навколишнє середовище.


Обрані публікації
Нещодавні публікації
Архів
Пошук по тегам
Тегов пока нет.
Соцмережі
  • Facebook Basic Square
bottom of page